Pictura pe fata copii

Pictura pe fata copii

Pictura pe fata copii- atu-ul firmei noastre

Suntem cea mai buna echipa de artisti plastici din Romania! Clientii nostri ne pastreaza atat pentru profesionalismul de care dam dovada cat si de faptul ca excelam la anumite servicii si suntem in topul preferintelor tuturor!

Imagini de la o petrecere de copii cu pictura pe fata

Pictura pe fata pentru copii este unul dintre cele mai solicitatea servicii oferite de firma noastra de organizari petreceri copii. Indiferent de varsta copiii adora sa fie pictati de artistii nostri. Majoritatea angajatilor nostri sunt studenti la arte plastice, in special sectiile pictura si sculptura. Copiii d-voastra vor fi pictati de mici Picasso iar rezultatul va fi o adevarata opera de arta.

Colaboratori de top pentru pictura fata copii

Firma noastra se poate mandri ca a fost cooptata in foarte multe evenimente organizate de firme si institutii publice pe partea de pictura pe fata. Evenimente in parcuri anuale cum ar fi “Ziua Apei”, “St. Patrick’s Day”, 1 Iunie au atras mii de copii spre artistii nostri pentru a beneficia de cel mai profesionist si mai igienic serviciu de pictura pe fata.
In magazinul IKEA, aproape lunar veti gasi 2 printese care picteaza copiii. Rezultatul picturii lor a atras mereu mii de laude din partea parintilor. Suntem cei mai buni la pictura pe fata si acest calificativ vine dupa 9 ani de experienta in domeniu si aprecierea celor mai renumite firme din Romania!

Sunati acum pentru a rezerva un animator copii specializat in pictura fata copii!